16 July, 2018

Alla sidor-mobil_topp

Viktig information angående Privat Medicin

Publicerad: 01 september, 2017

Privat Medicin

Sommaren 2017 övertog Add Health Media Privat Medicin och Praktisk Medicin samt Medicinboken från Three Doctors. Vi håller just nu på att se över funktionaliteten på respektive sida. I praktiken innebär det att du i dagsläget inte kan göra några nya inlägg och att vi håller på att se över hur vi i framtiden kommer att arbeta med Privat Medicin.

Sidan som sådan kommer att behålla mycket av sin nuvarande form, men vissa funktioner kommer att tas bort, andra läggas till.

För Fråga Doktorn och fler medicinska artiklar samt daglig uppdatering hänvisar vi därför Praktisk Medicins alla trevliga läsare till en av Nordens ledande hälso- och medicinsajter www.DOKTORN.com Där hittar du allt inom medicin, hälsa och välbefinnande.

Har du frågor går det bra att höra av sig på e-post till anders.aker@addhealthmedia.com

Med vänliga hälsningar,

Anders Åker

Chefredaktör DOKTORN

Rekommenderat på Privat Medicin

Viktig information angående Privat Medicin

Sommaren 2017 övertog Add Health Media Privat Medicin och Praktisk Medicin samt Medicinboken från Three Doctors. Vi håller just nu på att se över funktionaliteten på respektive sida. I praktiken innebär det att du i dagsläget inte kan göra några nya inlägg och att vi håller på att se över hur vi i framtiden kommerLäs mer..

Få koll på dina mediciner

Idag finns många hjälpmedel för att hålla koll på sina mediciner. Apoteket AB har nyligen lanserat sin nya app Mina recept. Med den kan du exempelvis beställa dina receptbelagda medicin, få påminnelse r om när dina recept håller på att gå ut, få enkel kontakt med läkare för att förnya recept och chatta med enLäs mer..

Influensatider

Vintern och kylan är här, och med den förkylningar, influensa och vinterkräksjuka. Och även om inte kulmen nåtts så är det många som insjuknat. Sjukdomsförloppet för influensen är snabbt och efter en inkubationstid på en till fyra dagar kan man ligga i feber på 40 grader och känna sig ordentligt sjuk, med huvudvärk, muskelvärk och trötthet.Läs mer..

Alla sidor-mobil_mitten

Alla sidor-mobil_bottom