20 August, 2019

Alla sidor-mobil_topp

Vi önskar en skön sommar

Publicerad: 16 juli, 2014

Privat Medicin

Äntligen sommar och semester

De flesta njuter av avkopplande dagar eller tar sig tid att göra projekt i hem och trädgård. Även Privatmedicin tar lite ledigt och uppdaterar därför inte så ofta under juli-augusti. Utan cirka en gång i veckan lägger vi ut våra läsares kommentarer samt svarar på frågor vid behov.
Lite lästips under sommaren följer här:

 

 

Trevlig sommar önskar webbredaktionen på Privatmedicin.se

 

Sverige i semestertider

Rekommenderat på Privat Medicin

Skogens skafferi

Hösten är här och det är dags att ladda inför vintern. Både blåbär och lingon är nyttigheter som finns alldeles gratis i våra skogar. Och utanför skogarna, i dikesrenar och runt ängar och hagar (åtminstone i stora delar av landet) har vi också de välsmakande björnbären. Det är bara att ta för sig. I blåbär finns detLäs mer..

Få koll på dina mediciner

Idag finns många hjälpmedel för att hålla koll på sina mediciner. Apoteket AB har nyligen lanserat sin nya app Mina recept. Med den kan du exempelvis beställa dina receptbelagda medicin, få påminnelse r om när dina recept håller på att gå ut, få enkel kontakt med läkare för att förnya recept och chatta med enLäs mer..

Influensatider

Vintern och kylan är här, och med den förkylningar, influensa och vinterkräksjuka. Och även om inte kulmen nåtts så är det många som insjuknat. Sjukdomsförloppet för influensen är snabbt och efter en inkubationstid på en till fyra dagar kan man ligga i feber på 40 grader och känna sig ordentligt sjuk, med huvudvärk, muskelvärk och trötthet.Läs mer..

Alla sidor-mobil_mitten

Alla sidor-mobil_bottom