26 May, 2018

Nya PrivatMedicin.se

Publicerad: 05 november, 2012

Privat Medicin

Vi har nu gjort en omfattande bearbetning av Privatmedicin.se’s utseende och innehåll. Bland annat har vi gjort en förbättrad sökfunktion, ett öppet forum och en mobilanpassning. Vi hoppas nu att du som besökare skall kunna ha bättre nytta av Medicinboken, hitta intressant blogginlägg och börja använda våra forum.

 

Forum
Ambitionen för forumen är att skapa en trygg plats på nätet där du kan föra seriösa diskussioner kring sjukdomar, behandlingar och utbyta erfarenheter med andra. Det kommer till en början finnas ett forum knutet till varje huvudrubrik i Medicinboken (idag 19 st). För att starta eller följa en tråd i forumet behöver du logga in via ditt Facebook- eller Twitterkonto, eller registrera ett konto på Privatmedicin.se. Detta gör du via sidan Forum eller till höger upp i huvudblocket ovanför sökrutan.

 

Kommentarer
Det kommer fortfarande vara möjlighet att lägga kommentera under varje diagnos. För att göra detta behöver du inte vara registrerad med ett konto. Kommentarer hamnar dock inte automatiskt i Forumet utan du får gå in i det forum du tycker kommentaren bäst passar in i och kopiera in den där eller komplettera med mer eller annan information.

 

Vår önskan och dina synpunkter
Vårt mål och vår önskan är att ge kunskap som är till nytta och ger dig ett mervärde i din informationssökning och kontakt med hälso- och sjukvården. Eftersom dina synpunkter på sajtens innehåll och ”tillgänglighet” är värdefulla för oss så tar vi tacksamt emot dem via e-post. All kritik är välkommen, för allt går att förbättra.

Rekommenderat på Privat Medicin

Viktig information angående Privat Medicin

Sommaren 2017 övertog Add Health Media Privat Medicin och Praktisk Medicin samt Medicinboken från Three Doctors. Vi håller just nu på att se över funktionaliteten på respektive sida. I praktiken innebär det att du i dagsläget inte kan göra några nya inlägg och att vi håller på att se över hur vi i framtiden kommerLäs mer..

Få koll på dina mediciner

Idag finns många hjälpmedel för att hålla koll på sina mediciner. Apoteket AB har nyligen lanserat sin nya app Mina recept. Med den kan du exempelvis beställa dina receptbelagda medicin, få påminnelse r om när dina recept håller på att gå ut, få enkel kontakt med läkare för att förnya recept och chatta med enLäs mer..

Influensatider

Vintern och kylan är här, och med den förkylningar, influensa och vinterkräksjuka. Och även om inte kulmen nåtts så är det många som insjuknat. Sjukdomsförloppet för influensen är snabbt och efter en inkubationstid på en till fyra dagar kan man ligga i feber på 40 grader och känna sig ordentligt sjuk, med huvudvärk, muskelvärk och trötthet.Läs mer..