03 July, 2020

Allmänna villkor

Du måste godkänna våra allmänna villkor innan du kan registrera dig här.

Dessa innebär att du inte får göra inlägg som strider mot svenska lagar, till exempel angående
rasism och hets mot folkgrupp, eller personliga påhopp och ärekränkning.

Vi vill även att du ska följa vanlig vett och etikett på nätet så som:

1. Visa alltid god ton när du postar på sidan.
2. Håll dig till ämnet i diskussionen, eller starta en ny tråd.
3. Respektera att alla inte tycker lika och håll en trevlig ton i inläggen.
4. Delar av innehållet på webbplatsen är användargenererat vilket kan innebära att den kan innehålla stötande eller känslig  information. Finner du något som väcker anstöt kontaktar du vår webbredaktör, se under ”kontakta oss”.
5. Länka inte vidare till andra webbplatser utan direkt koppling till inlägget.
6. Gör ingen reklam för kommersiella tjänster eller produkter. Företag som vill annonsera är istället välkomna att kontakta vår webbredaktör, se under ”kontakta oss”.
7. PrivatMedicin förbehåller sig rätten att plocka bort konton eller inlägg som strider mot dessa regler, villkor och god ton, utan att meddela dess innehavare.
8. Forumet bör inte användas för att få tag på personer till intervjuer i mediesammanhang, forskning, enkäter eller liknande.
9. När webbredaktören svarar på en fråga eller i en tråd i egenskap av webbredaktör används den specifika privatmedicin-profilen/avataren.
10. Dessa villkor och regler kan komma att ändras. Alla som deltar i forumet är själva skyldiga att regelbundet uppdatera sig om aktuella regler.
11. Då och då gör vi e-postutskick till din registrerade e-postadress. Efter varje utskick har du möjlighet att välja att inte ta emot fler utskick.

Uppdaterat: mars 2016.

Villkor och regler är till för att skapa ett tryggt och trivsamt forum.
Här skall alla kunna känna sig välkomna och fria att diskutera och dela med sig av det som berör dem. Låt ditt sunda förnuft råda och hjälp oss skapa en trevlig och givande mötesplats.