Viktig information angående Privat Medicin

Sommaren 2017 övertog Add Health Media Privat Medicin och Praktisk Medicin samt Medicinboken från Three Doctors. Vi håller just nu på att se över funktionaliteten på respektive sida. I praktiken innebär det att du i dagsläget inte kan göra några nya inlägg och att vi håller på att se över hur vi i framtiden kommer att arbeta med Privat Medicin.

Sidan som sådan kommer att behålla mycket av sin nuvarande form, men vissa funktioner kommer att tas bort, andra läggas till.

För Fråga Doktorn och fler medicinska artiklar samt daglig uppdatering hänvisar vi därför Praktisk Medicins alla trevliga läsare till en av Nordens ledande hälso- och medicinsajter www.DOKTORN.com Där hittar du allt inom medicin, hälsa och välbefinnande.

Har du frågor går det bra att höra av sig på e-post till anders.aker@addhealthmedia.com

Med vänliga hälsningar,

Anders Åker

Chefredaktör DOKTORN

Uppdaterad: 2017

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev.