Fästingburen hjärnhinneinflammation

Nu är fästingsäsongen snart igång igen. Och för dem som bor i områden där man vet att det förekommer risk för fästingburen smitta av hjärnhinneinflammation, är det är dags att se över och planera för sina vaccinationer. Drabbad är kuststräckan från Gävle i norr och Kalmar i söder (med störst utbredning från Stockholm och inåt i landet), kuststräckan från Uddevalla ner till Göteborg och runt Vänern och Vättern. Läs mer om vaccinationsintervaller och utbredning på fasting.nu

Lämna en kommentar

Villkor

Genom att posta en kommentar godkänner du nedanstående villkor.
1. Visa alltid god ton när du postar på sidan
2. Respektera att alla inte tycker lika och håll en trevlig ton i inläggen
3. Undvik att posta privat information t.ex. kontaktuppgifter

Det namn som du anger visas publikt på sidan i samband med visning av din kommentar.