Nya PrivatMedicin.se

Vi har nu gjort en omfattande bearbetning av Privatmedicin.se’s utseende och innehåll. Bland annat har vi gjort en förbättrad sökfunktion, ett öppet forum och en mobilanpassning. Vi hoppas nu att du som besökare skall kunna ha bättre nytta av Medicinboken, hitta intressant blogginlägg och börja använda våra forum.

 

Forum
Ambitionen för forumen är att skapa en trygg plats på nätet där du kan föra seriösa diskussioner kring sjukdomar, behandlingar och utbyta erfarenheter med andra. Det kommer till en början finnas ett forum knutet till varje huvudrubrik i Medicinboken (idag 19 st). För att starta eller följa en tråd i forumet behöver du logga in via ditt Facebook- eller Twitterkonto, eller registrera ett konto på Privatmedicin.se. Detta gör du via sidan Forum eller till höger upp i huvudblocket ovanför sökrutan.

 

Kommentarer
Det kommer fortfarande vara möjlighet att lägga kommentera under varje diagnos. För att göra detta behöver du inte vara registrerad med ett konto. Kommentarer hamnar dock inte automatiskt i Forumet utan du får gå in i det forum du tycker kommentaren bäst passar in i och kopiera in den där eller komplettera med mer eller annan information.

 

Vår önskan och dina synpunkter
Vårt mål och vår önskan är att ge kunskap som är till nytta och ger dig ett mervärde i din informationssökning och kontakt med hälso- och sjukvården. Eftersom dina synpunkter på sajtens innehåll och ”tillgänglighet” är värdefulla för oss så tar vi tacksamt emot dem via e-post. All kritik är välkommen, för allt går att förbättra.

Uppdaterad: 2017

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev.