Ont i bröstet

Välkommen till våra forum

För att kunna posta behöver du vara inloggad, klicka här för att logga in eller registrera konto.
Du behöver inte vara inloggad för att läsa i forumet.
Har du inget konto så kan du skaffa ett helt gratis via denna länk Registrera konto.

Hem Forum Smärta Ont i bröstet

Taggat: 

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Susanne Lj Westergren 3 år, 1 månad sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9055

  amme
  Deltagare

  Hej.

  För ca 6 månader sen började jag få mer och mer ont i mitt bröst, det började som en svag smärta och har utvecklats under tiden och blivit mer och mer smärtsam.

   

  Smärtan sitter ganska högt upp i bröstet och i mitten av den. Det gör när jag andas ut så att bröstet sjunker ihop samt också när man trycker i mitten på bröstet eller när jag gör vissa rörelser.  På senare tid har det även börjat göra ont i en punkt till vänster om bröstet. Smärtan kan beskrivas som huggande/brännande och kommer i ögonblicket jag gör något av ovan beskrivet, det gör alltså inte ont om jag bara ”sitter still”.

   

  Om jag pressar en kort stund på bröstet och släpper så känner jag inte av smärtan lika mycket när jag ”andas ut som ovan” dock kommer den tillbaka efter ca 10 sekunder. Likadant om jag streckar vänster bröst så försvinner den onda punkten i några sekunder men kommer tillbaka sen.

   

  Jag har ätit antiinflammatoriska samt smörjt med Ipren gel i ca 15 dagar utan att det hjälpt avsevärt mycket.

   

  För övrigt är jag en väldigt atletisk människa, tränar väldigt mycket, både styrketräning samt kampsport. Man, vältränad och 25 år gammal

   

  Har en känsla av att detta har uppkommit av att jag mycket förut sträckt mig bakåt så det ”knakat” till i bröstet för många gånger, samt även kanske av kampsporter att man tagit emot många smällar i bröstet.

   

  Det känns som att jag aldrig blir av med det här och vet inte riktigt vad jag längre ska göra.

   

  Tacksam för svar.

  #9380

  Hej. Jag tycker du skall kontakta din vårdcentral och boka en tid där för undersökning till att börja med. Det låter inte på något sätt alarmerande det du har men jobbigt, och du skall så klart se till att du får hjälp med din smärta, ovisshet och oro . Det kan också vara bra att kontakta en duktig sjukgymnast som kan tipsa om bra övningar i relation till dina övriga sportintressen.

  På vår sajt är det många som just nu pratar om liknande symtom vid diagnosen Tietzes syndrom, se min länk här. Jag säger inte att du har denna diagnos bara att det kan vara intressant att läsa om den för dig. Du får gärna återkomma med ett inlägg när du varit hos din läkare. Mvh Susanne webbredaktören på PM

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Hem Forum Smärta Ont i bröstet

Du måste vara inloggad för att skapa nya ämnen.

Annons från Google ↓