För privatpersoner av läkare

Det har blivit alltmer uppenbart att stress kan orsaka hjärtinfarkt. Det handlar om den ihållande stressen som gör att man känner sig retlig, nervös och spänd. Ofta finns även sömnproblem. Stressen kan bero på såväl arbets- som hemförhållanden. Denna ihållande stress påverkar oss såväl direkt som indirekt. Den direkta påverkan medför bl a en ökad benägenhet för blodproppsbildning liksom att kroppen har en sänkt förmåga att lösa upp blodproppar. Den indirekta påverkan innebär att vi inte ”hinner” motionera, att många röker mer och att blodtrycket kan stiga. Se vidare avsnittet Stress i PrivatMedicin!

Lämna en kommentar

Villkor

Genom att posta en kommentar godkänner du nedanstående villkor.
1. Visa alltid god ton när du postar på sidan
2. Respektera att alla inte tycker lika och håll en trevlig ton i inläggen
3. Undvik att posta privat information t.ex. kontaktuppgifter

Det namn som du anger visas publikt på sidan i samband med visning av din kommentar.